Per ongeluk

Geplaatst door: paul-emmen op 03-06-23

Er was een bericht op MSN waarin een persoon mij vraagt om toegevoegd te worden in mijn contactlijst. Ik keek naar de naam en die zei mij niets, ik kende de naam niet, en ik verwachtte ook niemand met wie ik dat afgesproken had. maar ja, ik ben nieuwsgierig en ging het profiel bekijken, normaal zie je dan nog niets of heel summier, maar in dit profiel stond wel alles, je naam, je leeftijd, je woonplaats enzovoort.

Wat ik zag maakte me nog nieuwsgieriger dan ik al was, en besloot om die persoon toe te voegen. Zijn naam deed vermoeden dat hij niet van Nederlandse afkomst zou zijn en met in mijn achterhoofd de gedachte dat ik hem te allen tijde kon blokken. Vrijwel direct kreeg ik een reactie, in de vorm van een chat.

Hoi heb ik het nu goed gedaan achterbuurman? Ik had direct door dat hij de verkeerde persoon voor zich had, want ik kon de achterbuurman niet zijn, ik had gezien dat hij uit een dorp kwam dat ± 15 km verderop lag.  Ik zei dat tegen hem, waarop hij zei; maar ik heb jou toch van een gay site? Ik zei; dat zou best kunnen daar heb ik wel een profiel staan, we bleven nog een uurtje chatten en het werd steeds gezelliger. We bleken nogal aan te sluiten op elkaars wensen, dus besloten we een keer te daten en maakten een gelijk een afspraak, hij zou de volgende dinsdag daarop bij mij thuiskomen.

Op die bewuste dinsdagmorgen belde hij aan, en ik deed open en mijn adem stokte in mijn keel, voor mij stond een knappe kerel met een mediterrane tint. Hoi, sprak hij, ik ben .... En ik liet hem binnen hij liep voor mij uit de gang door, plots draaide hij zich om greep mijn hoofd vast, en gaf me een gigantisch lekkere tongzoen, en dat vond ik verschrikkelijk erg natuurlijk, ja erg lekker bedoel ik.

We hadden afgesproken dat hij bij mij zou douchen, en toen hij mij eindelijk losliet, vroeg ik hem; drinken we een bakje koffie? Of wil je gelijk naar boven? Nou hij lustte wel een bakkie koffie, hij sprak zonder accent en toen ik hem daarnaar vroeg zei hij dat zijn Opa uit Egypte al naar Nederland was gekomen toen Opa midden twintig was. Na de koffie zei hij op een gegeven moment; zullen we, en knikte met zijn hoofd richting de trap.

Samen liepen we naar de badkamer, nog net niet binnen waren we alweer aan het zoenen, even later begonnen we ons uit te kleden, toen ik zag wat er uit zijn onderbroek kwam, wist ik het al, dit zou een leuke ervaring worden. Met die gedachte stapten we onder de douche, weer zoende we en zeepten elkaar in, waarbij ik veel aandacht gaf aan zijn geslacht, uiteraard begon die te groeien en al gauw was hij net zo stijf als de mijne, ik spoelde hem een beetje af, ging door mijn knieën, en slurpt zijn lul zover mogelijk naar binnen, helemaal kon ik hem niet verwerken want dat was net iets te veel voor mijn keel. Ik schat dat het prachtige ding zo'n 18 cm tot 20 cm groot was, met een dikte van 4 à 4,5 cm doorsnee.

Na een poosje gepijpt te hebben, trok hij mij overeind, ging zelf door de knieën, en begon mij heerlijk te pijpen, zijn handen lagen op mijn kont en langzaam gleed zijn vinger richting mijn gaatje, hij kriebelde er overheen waarop ik kreunde ja, ga verder, lekker joh.

Hij stak toen een vinger naar binnen en ik kreunde nog harder jaja, lekker, ik wist al dat hij een top was, en hij wist dat ik een versatile-bottem was. , dus stak hij er een tweede vinger bij, korte tijd later gevolgd door een derde. Ik zei nog tegen hem dat hij moest stoppen want ik kwam bijna klaar, en hij knikte alleen maar ja met zijn volle mond, en begon harder te pompen met zijn vingers, ik kwam seconden later met een explosie klaar in zijn mond, hij kon alles mooi binnenhouden, kwam overeind en gaf me weer een tongzoen, waarbij ik mijn eigen sperma proefde, ik was gelijk weer supergeil, klaar voor de volgende ronde.

We stapten uit de douche, en droogden elkaar af onder het zoenen, we liepen naar de slaapkamer en vielen op het bed neer, ik nam nogmaals zijn lekkere lul in mijn mond, en hij de mijne. Plotseling ging hij overeind en legde mij op mijn rug, ik wist gelijk wat er ging gebeuren, ik wees naar het nachtkastje en trok mijn benen op. Hij pakte wat glijmiddel van het nachtkastje, smeerde mijn kontgat er mee in en het condoom wat hij inmiddels had omgedaan.

Toen zette hij zijn genotsknots tegen mijn sterretje en duwde zijn lul langzaam maar zeker naar binnen. Hij keek mij de hele tijd in de ogen en hij zag dat ik er niet zo veel moeite mee had, toen ik zijn ballen tegen mijn billen voelde, lag hij even een ½ minuutje doodstil om mij te laten wennen, ik gaf hem een knipoog en hij trok hem langzaam weer naar buiten, ik voelde letterlijk elke centimeter gaan. Dan zat alleen zijn eikel nog binnen, en nu stootte hij in 1 keer naar binnen.  Ik gaf een gil, niet van de pijn maar van geilheid en riep; ja, lekker neuk me hard, ramt hem naar binnen.

En zeker een tiental minutenlang ragde hij heftig in mijn kont, dan boog hij voorover en gaf me een zoen, hij liet zijn lul naar buiten glippen, en op mijn verbaasde blik reageerde hij met draai je om, ga maar op handen en knieën zitten, en ik ging verheugd op handen en knieën zitten, en ik dacht; wauw nog een keer.

Toen ik op handen en knieën zat, kwam hij achter mij en duwde zijn heerlijke lul in 1 keer naar binnen, greep mijn lul vast en trok me af in hetzelfde tempo als zijn stoten. Op een gegeven moment begon hij zwaar te kreunen, en bij mij kriebelde het ook al hevig, op het moment dat ik de stralen in mijn darmen voelde schieten, spoot ook het sperma uit mijn pik op de handdoek die ik had neergelegd, langzaam gleed zijn lul uit mijn kont, en hij zei nu lust ik nog een bakje koffie.

Naakt liepen we naar de keuken, maakten een bak koffie, en gingen in de kamer zitten. Ik presenteerde er een koekje bij, en dronken zwijgend onze koffie op, ik zag, toen de kopjes leeg waren, dat zijn pik weer volop stijf stond en ik zei: wil je nog meer neuken? Ja, zei hij, ik ben nog geil, ik knielde voor hem op de grond, en zei: ga je gang maar, neuk me, maar hij tilde me op en legde me op mijn rug op de salontafel, duwde mijn benen op zijn schouders richtte zijn lul op mijn kutje, en ramde in 1 keer naar binnen, ging weer als een konijn zo vlug, en toen gaf hij aan dat hij weer klaar ging komen, ik gilde bijna, spuit het in mijn mond!! Ik wil je proeven.

Op dat moment trok hij zijn lul uit mijn kont, stapte naar de zijkant van de salontafel en propte zijn lul in mijn mond, ik begon hem te pijpen, maar hij spoot nog een enorme lading achter in mijn keel, ik kon alles doorslikken, wat smaakt hij heerlijk zeg! Toen boog hij voorover en begon mijn inmiddels weer stijve lul en pijpte mij klaar. Ook hij slikte alles door.

Dan hebben we ons weer in de douche schoongemaakt En bij de voordeur nog een lekkere tongzoen, en toen was hij weer weg, maar we hadden wel een afspraak voor een week later.

Groetjes, Paul XXX

 

4935 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.